Book of Ra Deluxe
Jocul cu carti de la aparate
Book of Ra 2 Book of Ra Book of Ra Play Book of Ra Deluxe Sizzling Hot Lucky Lady Articole
.
 
        Jocuri ca la aparate
 
   Katana
   Rex
 
        Articole despre jocuri ca la aparate

   
 
 
 
 
 
    Jucati Book of Ra Deluxe
 

Book of Ra Deluxe este acelasi joc ca vechiul joc book of ra aducand o noutate jucatorilor o grafica mai frumoasa si mai atragatoare. O alta noutate se considera a fi miza, aici miza minima este mai putin ca si la jocul book of ra simplu, asta are o importanta deosebita pentru jucatorii care nu vor sa cheltuie multi bani dar vor sa incerce jocul. Se spune ca Book of Ra Deluxe a adus mai multi bani jucatorilor decat vechiul joc. In cazinouri acest joc este tratat ca parintele jocurilor electronice.Grafica jocului este mult mai mult finisata ca si la vechiul joc , apar simboluri animate care dau un feeling exceptional acestui joc.Este de retinut ca toate aceste jocuri populare erau create si aduse la viata de catre cei de la Novoline, imaginatiile developerilor de compania Novomatic. Book of ra deluxe este divizat in mai multe linii de castig care se pot fi alese de catre jucator. Sunt maxim 10 linii de castig si 5 role, cu cat sunt mai multe linii selectate si miza este mai mare cu atat castigul va fi mi mare. Jucatorii spun ca aparatele dau mai bine daca se dubleaza mai mult si se schimba miza de cand in cand, iar unii sustin ca aparatele ca book of ra deluxe si cele care dau runde bonus nu merita dublate fiindca ele ar trebui sa tripleze suma jucatorului.

Bonus book of ra
 
Fii exploratorul jocului Book of Ra Deluxe
 

Jucatorul ca si exploratorul acestui joc este dus intre piramide langa faraonul ra pentru cautarea cartii in mitologia egyptinian. Efectul de muzica a aparatului da o senzatie jucatorului cel mai asteptat sound este cand apar minim trei carti unde se trezeste jucatorul cu zece runde bonus.
Cu aceasta ocazie va sugeram sa incercati Book of Ra Deluxe pentru a explora tainele piramidelor si a cartilor cu cele mai valoroase simboluri din istoria jocurilor electronice.

 


 
Copyright © 2013 Bookofra2online.ro Toate drepturile rezervate.