Book of Ra - Jucati online si castigati
Cel mai popular joc la aparate cu carti si Faraoni
Book of Ra 2 Book of Ra Book of Ra Play Book of Ra Deluxe Sizzling Hot Lucky Lady Articole
.
 
        Jocuri ca la aparate
 
   Katana
   Rex
 
        Articole despre jocuri ca la aparate

   
 
 
 
 
 
    Jocul ca la aparate Book of Ra online!
 

Jocul original Book Of Ra la aparat a disparut de mult din cazinourile din Marea Britania, dar vestea buna este ca cei de la Novomatic sau asigurat ca fiecare cazinou sa aibe cel putin un aparat Gaminator cu varianta Deluxe - asa numitul Book OF Ra 2 - in locul lui. Am adaugat si Book of Ra deluxe si Dolphins Pearl Deluxe pe site si speram ca vom adauga si mai multe jocuri la aparate de le Novomatic in viitorul apropiat.

Bonus book of ra
 
Informatii despre Book of Ra si variantele jocului
 

Jocul Novomatic Book of Ra se poate juca online pe bani adevarati la cazinourile enumerate mai jos si in fiecare bar si local de aparate live desigur. Versiunea originala se joaca pe 9 linii si speciala consta in 10 runde gratis pe care le primeai daca prindeai trei simboluri "scatters" adica trei carti ca sa intelegeti mai bine. Versiunea deluxe a lui Book of ra se joaca pe zece linii. Primesti 10 ture gratuit, si in timpul rundelor gratuite un simbol devine "expanding symbol" ceea ce inseamna ca daca prinzi acel simbol vei primii automat inca 2 in acel rand, acest lucru te poate ajuta sa castigi mult mai mult. De fapt imi amintesc ca prima data cand am jucat am primit de 275X pariul jucand Book of RA la un cazinou din Bucuresti - am prins 5 scatters (adica cinci carti) in timpul rundelor gratuite, si ceea ce este si mai incredibil este ca am jucat prima data versiunea noua al jocului.

Recent mai multe jocuri de aparate de la Novoline au devenit jucabile si online alaturi de book of ra si Lord of the Ocean care este ca si jocul Book of Ra doar ca se joaca cu alte simboluri de joc inca un joc foarte popular este Reel King. Sa nu uit de aparatul Columbus care este si el jucabil pe internet. Sunt convins ca vor urma si altele in curand.

La o vizita recenta in Cluj Napoca am vizitat cateva cazinouri din oras si am gasit un joc la aparat foarte interesant care se numea Book of Liberia care de fapt este o clona a jocului Book of Ra dar diferenta este; ca este fabricata de MultiGames nu de Novomatic's. Grafica si sunetul jocului dupa parerea mea sunt putin mai bune decat la jocul original Book of Ra la aparat. Am avut si noroc am primit 10 ture gratis si in timpul rundelor gratuite am mai primit de 7 ori bonusul (in total 80 Runde gratuite) care ma platit de 500X miza.


 
 
 
 
  Jucati book of ra aici ca la aparate.
Pentru mai multe informatii despre Book of Ra si alte jocuri de la Novomatic's Gaminator valabile online inscrietiva pe cazinoul Star Games si jucati gratuit plus primiti 100% bonus la primul depozit.

 
 
 
Copyright © 2013 Bookofra2online.ro Toate drepturile rezervate.