Dolphins Pearl
Jocul la aparate cu perle si scoici
Book of Ra 2 Book of Ra Book of Ra Play Book of Ra Deluxe Sizzling Hot Lucky Lady Articole
.
 
        Jocuri ca la aparate
 
   Katana
   Rex
 
        Articole despre jocuri ca la aparate

   
 
 
 
 
 
    Dolphins Pearl la aparate
 

Dolphins Pearl este unul dintre cele mai populare jocuri video poker,  cam la 90% din cazinouri se pot juca. Functioneaza ca si jocul  Book of Ra , insa aici runda de bonus este alcatuit din minim 3 perle.
Tema acestui joc o duce pe personaj in adancimile oceanului, iar simbolul principal fiind un delfin.

Dolphins Pearl
 
Informatii despre Dolphins Pearl si varianta Deluxe
 

Jocul este alcatuit din 5 coloane si maxim 10 linii de castig. Fiecare runda bonus asigura 15 rotiri gratuite pentru jucator. Are mai multe versiuni jocul Dolphins Pearl si pentru imensa cautare a jocului a fost lansat si Dolphins Pearl Deluxe ce se pot regasi pe siteul stargames.  Versiunea Deluxe prezinta o grafica mai atragatoare jucatorului. Inainte de a incepe jocul este bine sa ne uitam la combinatiile de castig . Pentru un castig mai mare marita sa riscam putin si sa folosim butonul  gamble.
Delfinul este un simbol salbatic ca si la video poker Jokerul care se poate inlocui cu orice alt simbol pentru a crea o combinație castigatoare. Este o regula principala ca simbolurile sa apara in rand de la stanga spre dreapta asa alcatuind un minim de  triplet de simboluri  de acelasi fel. Siteul de mai sus amintit asigura jucatorilor o atmosfera exceptionala. In Dolphins Pearl liniile de castig nu sunt fixate, cu aceasta modalitate jocatorul isi poate alege modul pentru mai multe linii cu acesta marind sansa de castig.
                Va multumim ca ne-ati citit articolul. Speram ca in viitor va incercati norocul cu Dolphins Pearl Deluxe si cu aceasta ocazie va uram anticipat mult noroc si castig cat mai mare.


 
Copyright © 2013 Bookofra2online.ro Toate drepturile rezervate.