Katana
Jocul cu Samurai la aparate
Book of Ra 2 Book of Ra Book of Ra Play Book of Ra Deluxe Sizzling Hot Lucky Lady Articole
.Jucati in varianta HD gratuit la : http://www.77777spielen.com/sizzling-hot.html
 
        Jocuri ca la aparate
 
   Katana
   Rex
 
        Articole despre jocuri ca la aparate

   
 
 
 
 
 
    Katana
 

Razboinici japonezi au folosit Katana in luptele lor pentru a castiga, dar in timpurile noaste puteti folosi Katana jucand la aparate de acasa online si castigati o suma frumoasa fara sa faceti vreun efort. Katana este unul dintre jocurile populare produs de la cei de la Novomatic care este jucat pe 5 role/20-linii. Acest aparat are jocuri bonus cu scatter, joker , runde gratuite si expanding feature, adica extindere la un anumit simbol.

Katana
 
Aparatul Slot Katan descriere Completa
 

Katana este un joc pe 5role si 20 linii de joc care va va duce inapoi la vremurile de clasa razboinica al samurailor in epoca japoneza. Tematica jocului este sabia Katana care este foarte ascutit si care va ajuta sa obtineti acele combinatii castigatoare cu 10,A,J,K,Q razboinici si arcasi, pagode, o frumoasa Japoneza Geisha, Shogun si simbolul de samurai. Poti juca Katana online in doua variante folosind bani de joc sau bani reali. Cand te inregistrezi pentru prima data pe stargames cazinou online ei iti vor da bani virtuali gratuit ca sa incerci jocul Katana la aparate online sau orice alt joc din cazinou. Dupa aceea mai poti cumpara si mai multi bani virtuali daca doresti dar eu nu va sugerez asta, mai bine incercati pe bani adevarati.
Daca vrei sa castigi bani reali trebuie sa joci pe bani adevarati. Ai o varianta larga de mize din care poti alege ca sa joci aparatul cu samurai online, incepand de la 0.02, €0.03, €0.04,€ 0.05, €0.08, €0.10, €0.20, €0.30, €0.40, €0.50, €0.80, sus pana la €1 pe o linie. Pentru o sansa mai buna sa castigati este recomandat sa jucati pe toate liniile de joc si sa jucati pe miza maxima folosind butonul maxim in bet. Facand asa, va veti marii sansele sa prindeti premiul cel mare de €4000 cand prindeti cinci scatter simbol (katana) pe ecran, si aveti si sanse mai mari ca sa primiti runde bonus si sa castigati si mai mult. Indiferent de miza pe care jucati Katana cand aveti o lini catigatoare de scatter veti primi runde bonus!


 
Copyright © 2013 Bookofra2online.ro Toate drepturile rezervate.