Rex
Jocul la aparat cu ciobanescul german
Book of Ra 2 Book of Ra Book of Ra Play Book of Ra Deluxe Sizzling Hot Lucky Lady Articole
.
 
        Jocuri ca la aparate
 
   Katana
   Rex
 
        Articole despre jocuri ca la aparate

   
 
 
 
 
 
    Jucati Rex
 

Jocul la aparat Rex slot are ca tema ciobanescul german pe nume Rex care lupta impotriva criminarilor, impreuna cu imagini despre masini de politie. elicoptere, catuse, arme, sandwich-uri. Jocul Rex online este creat de catre cei de la Novomatic si il puteti juca online la casinoul Star Games.

La aparatul rex simbolul wild este laba lui rex, care inlocuieste orice alt simbol din joc ca sa te ajute sa ai o combinatie castigatoare. Daca apar cinci simboluri rex pe o linie activa de joc castigati 1000 de credit. Daca apar minim 3 girofare ale politiei castigi 16 runde gratuite cum este si la jocul book of ra doar ca acolo primit doar 10 runde gratuite. In timpul rundelor gratuite simbolul de sandwich se transforma in valorsul simbol Rex.

La aparatul Rex ai posibiliatea de a dubla suma castigata ca si la Sizzling Hott cu rosu sau negru daca ghicesti ce culoare vine suma castigata se dubleaza, iar daca ratezi pierzi banii. Daca doriti sa dublati un castig dati click pe butonul "gamble" . Daca vreti sa jucati dati click pe imagine si va va redirectiona pe situl Star Games unde veti putea juca Rex online pe bani reali sau gratuit.

Rex
 
 
 
Copyright © 2013 Bookofra2online.ro Toate drepturile rezervate.