Sizzling Hot
Jocul cu septari si fructe pe net
Book of Ra 2 Book of Ra Book of Ra Play Book of Ra Deluxe Sizzling Hot Lucky Lady Articole
.Jucati in varianta HD gratuit la : http://www.77777spielen.com/sizzling-hot.html
 
        Jocuri ca la aparate
 
   Katana
   Rex
 
        Articole despre jocuri ca la aparate

   
 
 
 
 
 
    Sizzling Hot
 

Sizzling Hot este foarte popular si de succes din seria jocurilor Novoline. Daca cuvantul Novoline nu va spune nimic, mai ganditiva un pic pentru ca aproape toate jocurile pe care le jucati in cazinouri la aparate sunt facute de Novoline ca si jocul pe aparate Sizzling Hot.

Despre joc

Novoline Sizzling Hot este un joc la aparate care se joaca in total pe 5 role. Ai si oportunitatea de a juca pe 5 linii. Jocul are o grafica si design excelent, cu simboluri atractive de fructe cum ar fi bostani, lamai, cirese, struguri, prune plus stele si desiguri septari.

Cel mai important lucru la acest joc este dublajul adica abilitatea de a dubla miza castigata dupa fiecare mana. Dupa o suma castigata ai posibilitatea de a alage rosu sau negru pentru a dubla suma castigata de pana la cinci ori! Daca nu ghiciti culoarea corecta veti pierde suma castigata in runda respectiva (desigur nu sunteti obligat sa dublati puteti inscrie in casa suma castigata). Daca cautati un joc care combina elementele clasice cu cele moderne atunci definitiv ar trebui sa jucati Sizzling Hot!

Scatte Simbol = Stelute

Stelutele platesc in orice pozitie se afla nu trebuie sa fie intr-o linie. Castigurile cu scatter simbol se adauga la celalalte castiguri.

sizzling hot
 
Sfaturi si Trucuri pentru Sizzling Hot
 

Un castig nu este niciodata garantat bineinteles. Totusi, puteti sa va mariti sansele de castig considerabil fara a face un efort mare. Sizzling Hot ofera startegia de BetMax - adica sa joci pe miza maxima. Succesul acestei metode este relativ riscul mare pe care il luati. Cu aceasta strategie va trebui sa jucati pe cea mai mare miza posibila. Acest lucru va va optimiza sansele de castig in general. Lucrul esential la aceasta strategie este ca castigati o suma foarte mare. Daca va luati riscul sa mai si dublati de macar 2-3 ori atunci puteti ajunge la o suma imensa. In plus aveti si sanse la Jackpoturi , va sfatuiesc ca intodeauna sa jucati la aparate unde aveti posibiliateatea de a castiga un jackpot mare.


 
Copyright © 2013 Bookofra2online.ro Toate drepturile rezervate.