Ultra Hot
Joc similar cu sizzling hot cu fructe si septari
Book of Ra 2 Book of Ra Book of Ra Play Book of Ra Deluxe Sizzling Hot Lucky Lady Articole
 
 
        Jocuri ca la aparate
 
   Katana
   Rex
 
        Articole despre jocuri ca la aparate

   
 
 
 
 
 
    Ultra Hot Deluxe
 

Cel mai nou joc este Ultra Hot Deluxe introdus pe cazinoul stargames. Ultra Hot Deluxe se joaca pe 3 role si pe 5 linii fixe cu un castig maxim de €3,000 plus bonus de multiplicare X2 super tare cand primesti un ecran intreg de fructe.

Ultra Hot
 
Ultra Hot deluxe descriere completa
 


StarGames aduce jocuri noi doar printre jocurile sale la aparate. Cel mai nou printe aparate este editia delux a lui Ultra Hot in momentul de fata. Cel mai nou joc la aparate pe care il puteti juca la ei este Ultra Hot Deluxe care se joaca pe 3 role/5 linii (fixat).

UltraHot Deluxe este o copie a aparatului Ultra Hot clasic. Ca si procesul sau, are simboluri clasice cum ar fii numarul 7, stele, baruri, prune, cirese, portocale si x. Din aceasta cauza, am asemanat Ultra Hot Deluxe ca o masina de fructe combinat cu una de baruri. Prin urmare, mi se pare distractiv si interesant.

Daca va placut Xtra Hot, Sizzling Hot si Sizzling Hot Deluxe pe Star Games sunt convins ca o sa va placa si acest joc de aparate. Ca sa castigati trebuie sa realizati pe ecran trei simboluri de un fel din stanga in dreapta. Puteti juca Ultra HotDeluxe pe gratis la stargames folosind bani de joc virtuali pe care le primiti imediat dupa ce terminati forumularul de inregistrare. Dar daca vreti sa castigati niste premii mari, puteti juca UH Deluxe folosind bani reali. Puteti juca pe mai multe mize la acest aparat, incepand de la €0.08, €0.10, €0.20, €0.30, €0.40, €0.40, €0.50, €0.80, €1, €2 si €4 pe o linie. Castigul maxim pe a linie poate fi si de €3k. Puteti castiga aceasta suma daca jucati pe miza maxima si prindeti o combinatie de trei septari simboluri de 7. Daca credeti ca asta e un castig mare asteptati numai pana prindeti un ecran intreg din aceleasi simboluri. Aici nu doar joci UHD la aparat dar vei ajunge sa joci pentru un jackpot ultra hot pana la urma.

Promotii si Program de Loialitate jucand Ultra Hot Deluxe

Jucand UltraHotDeluxe nu numai ca va da sansa la castig mare dar stargames. va va rasplati cu promotii si bonusuri de loialitate. Pentru fiecare €0.40 miza primiti puncte de loialitate si daca aveti destule punte veti primi bonusuri in bani reali. Primiti €10 pentru fiecare prieten pe care il aduceti la casino. Star Games are si un bonus de €100 bonus de bun venit. Joaca Ultra Hot deluxe pacanele online acuma si colecteaza niste premii incredibile.


 
Copyright © 2013 Bookofra2online.ro Toate drepturile rezervate.